Despre noi

Naturalness a apărut la finalul anului 2019 din dorința de a contribui, prin produse, la atingerea unui echilibru natural între nevoia de întreținere și frumusețe și mijloacele prin care aceste lucruri sunt obținute. Naturalness aduce un suflu nou pe piața cosmeticelor și a produselor de îngrijire naturale sau certificate bio.

Naturalness este mai mult decât un magazin cu produse naturale pentru corp si casa, este un concept. Un concept special creat pentru voi cei care căutați acel echilibru perfect între eficiență și protecție.

Prin alegerea produselor de îngrijire naturale, veți avea parte de o sesiune de Natural Wellness, adică ritualul de înfrumusețare pur și sănătos menit să vă readucă starea de bine.

Filosofia Naturalness este Embrace the nature! și vă îndeamnă să acționați blând, în perfectă armonie cu tot ceea ce vă înconjoară, când vine vorba de îngrijire, curățare și înfrumusețare.

Valorile noastre

Puritate

Credem că un stil de viață pe deplin sănătos constă și în produsele pe care le folosim pentru îngrijirea corpului și a casei. Tot ce intră în contact cu organismul nostru trebuie sa fie cât mai aproape de natură și să se armonizeze cu un stil de viață modern și activ.

Eficiență

Suntem convinși că formulele produselor din portofoliul Naturalness au atins nivelul optim de eficiența, prin mijloacele inovatoare folosite, fiind create doar ingrediente naturale, fără compuși chimici.

Grijă față de mediul înconjurător

Credem că ritualul de îngrijire și frumusețe nu trebuie să fie un gest egoist, ci dimpotrivă unul care protejeze mediul înconjurător. Produsele din portofoliul Naturalness sunt naturale, organice, vegane și cruelty- free.

Produse

Naturalness vine pe piață cu o gamă de produse naturale sau certificate bio, vegane sau netestate pe animale, în exclusivitate, care aparțin unor branduri internaționale recunoscute care sunt prietenoase cu natura. Fiecare dintre aceste branduri creează de produse statement, care impresionează prin lista de ingrediente, mirosuri, culori, texturi, ambalaje și, cel mai important, prin eficiență. Produsele sunt adaptate stilului de viață modern, viu, colorat și dinamic specific secolului XXI.

Naturalness oferă o gamă largă de produse pentru îngrijirea femeilor, copiilor, bărbaților oferind beneficii adaptate nevoilor fiecăruia. Naturalness oferă și o varietate de produse de curățat menite să protejeze casa, fără a afecta mediul înconjurător.