Povestea Brandurilor

YOPE

YOPE creează produse care sunt prietenoase cu oamenii, cu mediul și cu animalele. Împreună cu dermatologi și cosmeticieni YOPE dezvoltă formule din ingrediente și extracte naturale atent alese care să ofere produselor o eficiență constantă. Produsele au peste 90% ingrediente naturale minim procesate. Selecția aromelor și a ingredientelor este una cu adevărat specială care creează o experiență inedită în combinație cu design-ul jucăuș și colorat. YOPE are un portofoliu larg de produse atât pentru curățenie cât și pentru îngrijire personală care sunt extrem de populare la nivel internațional. Produsele au certificare Ecolabel. Fondatorii brandului se implică în mod constant în proiecte care au ca scop protejarea plantelor și a naturii.

Nacomi

Nacomi este un brand care oferă produse naturale de top ce sunt create din cele mai bune uleiuri presate la rece, unturi și extracte naturale organice. Produsele sunt extrem de populare la nivel internațional. Sunt produse vegane care sunt indicate și persoanelor care au pielea sensibilă sau sunt predispuși la alergii. Produsele nu conțin parabeni, alergeni sau conservanți dăunători. Nacomi impresionează prin ambalaje colorate și prin arome apetisante asemenea dulcețurilor sau prăjiturilor. Fiecare produs te va împresiona prin eficiență și îți va oferi o experiență senzorială aparte.

Naturativ

Brandul Naturativ a luat naștere în anul 2013 din dorința fondatoarei de a le oferi consumatorilor produse premium, făcute din ingrediente naturale, care să ofere o îngrijire a pielii eficientă. Naturativ este deja un brand de notorietate în Europa. Combinațiile naturale ale produselor sunt în conformitate cu stilul de viață modern și oferă un echilibru perfect între eficiență și o experiență care îți încântă toate simțurile. Naturativ vrea să scoată în evidență „The Power Of The Pure” care să le arate consumatorilor că a alege naturalul nu înseamnă a renunța la plăcere și eficacitate. Pentru a realiza întreaga gamă de produse Naturativ se folosesc peste 300 dintre cele mai prețioase ingrediente naturale din lume. Produsele Naturativ sunt produse naturale certificate de Natrue.

Only Bio

Produsele de îngrijire Only Bio și produsele de curățare pentru casă Only Eco au în componență cel puțin 99% ingrediente naturale, acestea fiind create folosind tehnologii prietenoase cu mediul și ambalaje biodegradabile sau reciclabile. Ingredientul principal al acestor produse este uleiul de rapiță. Produsele Only Bio și Only Eco sunt produse certificate bio, vegane și cruelty free, ceea ce înseamnă că nu folosesc ingrediente de origine animală și nici nu testează produsele pe animale. Caracterul organic al produselor este recunoscută și prin certificarea Ecocert oferită de cea mai mare și de încredere organizație de acest fel la nivel mondial.

Zuii Organic

Zuii Organic este un brand de cosmetice organice, vegane și cruelty free din Australia. Acesta a luat ființa în anii ’90. Fiecare ingredient sau element care intră în compoziția produselor cosmetice și de make-up este exclusive organic. Zuii Organic folosește pigmenți și extracte din plante, uleiuri esențiale și minerale menite să hidrateze, să catifeleze și să protejeze pielea. Gama Zuii Organic conține produse care să combat semnele îmbătrânirii, cearcănele sau roșeața pielii. Produsele sunt certificate de organisme importunate precum NASAA (Asociația Națională pentru Agricultură Sustenabilă Australia) și Cosmos, organizația europeană care atestă standardele produselor organice.

Lanzaloe

Lanzaloe este un brand fondat în Insulele Canare care creează produse folosind ca ingredient principal Aloe Vera. Aceștia combină știința cu ultimele tehnologii pentru a pregăti produse de cea mai înaltă calitate, prin extragerea substanțelor nutritive din planta de Aloe Vera care provine din propria plantație. Plantația de Aloe Vera este una ecologică și este verificată frecvent de organismele europene de certificare. Plantațiile de Aloe Vera deținute de Lanzaloe au fost declarate Centru de Interes și Cultură pentru turiști, astfel că locul este vizitat anual de peste 90.000 de străini care vor să afle mai multe despre procesul de producție al cosmeticelor Lanzaloe. Lanzaloe a primit și certificatul Institutului ce atestă calitatea produselor din sectorul Agri-food (ICCA), lucru care garantează că planta de Aloe Vera își păstrează proprietățile de la cultivare, la procesare și până la produsul finit. Lanzarote a fost pionierul care a introdus vino terapia în Lanzarote prin crearea de produse cosmetice pe bază de vin.Produsele din portofoliul Lanzaloe sunt cruelty free, astfel încât nu sunt testate pe animale.

Aloe Plus

Aloe Plus Lanzarote este un brand fondat în anul 2007. Încă de la înființare, echipa a fost dedicată inovării și diversificării gamei de produse. Pe lângă produsele de îngrijire pe bază de Aloe Vera,  Produsele din gama Aloe Plus Lanzarote sunt produse vegane și organice certificate de organisme precum Institutul pentru Calitatea Produselor din sectorul Agri-Food (ICCA) Biosphere și Vegano.